آموزش آشپزیتعبیرتفریحیعمومی

خواص سرکه انگبین با عرق کاسنی و درمان بیماری کبد با خوردن سرکه انگبین عرق کاسنی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص سرکه انگبین با عرق کاسنی

رقیق کننده خون

کاهنده دیابت

مفرح اعصاب و نشاط اور

پاکسازی خون از اخلاط فاسد

کاهنده چربی خون و کنترل ان

کمک به درمان کبد و نارسایی عملکرد آن

کمک به درمان سنگ کیسه صفرا

اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است.

نحوه مصرف : ۴ قاشق از شربت را در یک لیوان اب ترکیب نموده هر شب میل کنید.

منع مصرف : افراد بلغمی مزاج با مشورت حکیم یا پزشک طب سنتی استفاده نمایند.

آشنایی با دیگر خواص سرکه انگبین

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سرکه انگبین آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با سرکه انگبین

شربت سرکه انگبین حاوی انواع ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، اسید استیک و فرمیک، منتول، فلاونوئیدها، کربوهیدرات، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، مس، فسفر و گوگرد است.

توجه داشته باشید که سرکه انگبین همان سکنجبین است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا