خواص و مضرات دمنوش زردچوبه • فواید و عوارض دمنوش زردچوبه چیست

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص و مضرات دمنوش زردچوبه
طبع زردچوبه در طب سنتی گرم و خشک است و درجه آن ۲ الی ۳ است.
زردچوبه مضر قلب است و در طب سنتی بالنگ و آبلیمو به عنوان مصلح آن معرفی میشوند.
بالنگ که آن را با نام اترج، بادرنج و بادرنگ هم میشناسند، طبع سرد و تری دارد و طبع آبلیمو هم سرد و خشک است؛
بنابراین این مصلحات میزان گرمی زردچوبه را کاهش میدهند و طبع آن را اصلاح میکند.
هر لیوان چای زردچوبه و زنجبیل دارای، ۱۳,۲ کالری، ۰,۳ گرم چربی، ۶.۱ میلی گرم سدیم، ۲.۹ میلی گرم پتاسیم،
۲.۴ گرم کربوهیدرات، ۰.۸ گرم فیبر، ۰.۳ گرم پروتئین، ۱.۵ درصد ویتامین C، ۱,۳ درصد کلسیم،
۰.۹ درصد مس، ۱۸.۱ درصد آهن، ۰.۶ درصد منیزیم و ۰.۲ درصد منگنز می باشد.
زردچوبه از خطر جهش سلولی میکاهد و رشد تومورها را محدود میکند.
ضمنا مانع از پخش سلولهای سرطانی میشود. کورکومین موجود در چای زردچوبه باعث میشود
تا این ماده در کنار شیمیدرمانی و پرتودرمانی برای ازبینبردن سرطان استفاده شود.
یک فنجان چای زردچوبه غنی از آنتی اکسیدان میتواند به سلولهای ایمنی بدن کمک کند تا سالم بمانند تا بتوانند کار خود را انجام دهند.
در حقیقت، تأثیر مثبت کورکومین بر روی سیستم ایمنی بدن فراتر از دفع سرماخوردگی است:
مطالعات اخیر به کورکومین به عنوان یک ماده امیدوارکننده مبارزه با سرطان اشاره کردهاند.
چای زردچوبه می تواند سطح قند خون را تثبیت و دیابت را مدیریت پذیر کند.
مهمتر آنکه مصرف چای زردچوبه به طور منظم، می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند.
به همین علت کورکومین عملکرد سلول های بتا در پانکراس را در تولید انسولین بهبود می بخشد.
همچنین این چای مشکلات کبد را درمان می کند، مشکلی که در بیماران دیابتی رایج تر است.
تحقیقات دربارهی علت آلزایمر همچنان در جریان است، اما بهنظر میرسد که کورکومین موجود در زردچوبه باعث جلوگیری از آلزایمر میشود.
آنتیاکسیدان موجود در این ماده و چای زردچوبه باعث جلوگیری از تخریبهای آلزایمر میشود.
مهمتر این است که برخی دیگر از پژوهشهای نشان میدهند که مصرف زردچوبه باعث کاهش فقدان
نشانگر سیناپسی و تجمع آمیلوئیدهایی میشود که در پیشرفت بیماری آلزایمر نقش دارند.
از دیرباز مصرف زردچوبه برای درمان بسیاری از بیماریهای دستگاه گوارش مفید بوده است.
برای مثال، زردچوبه در بهبود حال و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سندروم روده تحریکپذیر یا IBS نقش مهمی دارد.
در سال ۲۰۱۲ پژوهشی روی موشها نشان داد که کورکومین به کاهش
زمان تخلیهی غذا از معده به روده کوچک یا بهعبارت دیگر تخلیهی معده کمک میکند.
چای زردچوبه ویژگیهای درمانی زیادی دارد. مثلا خاصیت ضدالتهابی و آنتیاکسیدان موجود در آن میتواند از سرطان جلوگیری کند.
مؤسسات معتبر به این نتیجه رسیدهاند که کورکومین موجود در چای زردچوبه دارای
خواص ضدسرطانی است و مادهای دارد که از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.
خواص قوی ضد التهاب چای زردچوبه می تواند به تعدیل ورم و التهاب افراد مبتلا به آرتروز کمک کند.
زردچوبه علائم دردناک آن را بهبود می دهد. مطالعات نشان داده اند که کورکومین
می تواند از شکل گیری رگ های خونی تغذیه کننده لایه های چربی جلوگیری کند.
این به این معناست که در صورت کم شدن دریافت چربی در نهایت وزن کم می شود.
گرچه تحقیقات بیشتر قبل از هر نتیجه گیری مورد نیاز است.
کولیت زخمی یا UC نوعی وضعیت مزمن است که باعث ایجاد زخم در انتهای مجاری دستگاه گوارش میشود.
استفاده از چای زردچوبه باعث التیام علائم این بیماری میشود. تحقیقات نشان داده است
که بیمارانِ درحالِ مداوا و بهبودی، با وجود مصرف چای زردچوبه کمتر دچار عود مشکل خود میشوند.
کاهش سطح کلسترول بد معروف به LDL باعث جلوگیری از بسیاری مشکلات نظیر بیماریهای قلبی و سکته مغزی خواهد شد.
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد، زردچوبه قادر به کاهش سطح کلسترول است.
برخی تحقیقات در سالهای گذشته نشان دادهاند که مصرف مقدار اندکی از چای زردچوبه میتواند باعث کاهش سطح کلسترول و LDL بشود.
برای تهیهی چای زردچوبه باید مراحل زیر را درنظر داشته باشید: ۴ فنجان آب را بجوشانید؛
۱ تا ۲ قاشق چایخوری زردچوبهی آسیابشده، رندهشده یا پودری را به آب بیفزایید؛
اجازه بدهید تا ترکیب بهدستآمده بهمدت ۱۰ دقیقه بجوشد؛ چای را در ظرفی بریزید و بگذارید تا ۵ دقیقه خنک بشود.
بسیاری از افراد برای جذب بهتر و بهبود طعم چای زردچوبه به آن مواد دیگری هم اضافه میکنند.
مثلا: اضافه کردن عسل به چای زردچوبه، آن را شیرین میکند و باعث افزایش خاصیت ضدمیکروبی آن میشود؛
شیر چرب، خامه، شیر بادام، شیر نارگیل یا یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کرهی آبکرده به جذب بهتر چای زردچوبه کمک میکند،
زیرا کورکومین برای حل شدن نیاز به چربیهای سالم دارد؛ فلفل سیاه حاوی پیپرین هم باعث بهبود طعم چای زردچوبه میشود
و هم باعث جذب بهتر کورکومین است؛ لیمو، لیمو ترش و زنجبیل هم باعث افزایش
خاصیت ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی چای زردچوبه هستند و طعم آن را نیز خوشمزهتر میکنند.
کورکومین موجود در چای زردچوبه می تواند با فعالیت رادیکال های آزاد موجود در بدن مقابله کند.
این محصولات جانبی حاصل از سوخت و سازهای سلولی مسئول افزایش ریسک
بیماری های مزمن از جمله پیری زودرس و علائم آن مانند چین و چروک ها و لکه های روی پوست هستند.
آنتی اکسیدان های موجود در چای زردچوبه و ترکیب کورکومین آن می تواند تاثیر اعجاب انگیزی بر روی پوست شما داشته باشد.
پیش از این هم در سلامت نمناک اشاره شد که شما می توانید یک قاشق سوپ خوری زردچوبه را با مقداری آب ترکیب کنید
و یک محلول تهیه کنید. محلول حاصل را به مدت سی دقیقه بر روی پوست بمالید سپس با آب سرد بشورید و این کار را هر روز تکرار کنید.
یک فنجان چای زردچوبه حاوی ۱۵% از مقدار معین آهن روزانه شما است.
این موضوع می تواند به گردش خون بدن شما کمک کند، همانطور که آهن برای شکل گیری گلبول های قرمز خون الزامی هستند.
گلبول قرمز خون به معنای تحویل اکسیژن بیشتر به بدنتان است که می تواند بهبود و افزایش سطح انرژی را تسریع کند.
مصرف بیش از حد زردچوبه ممکن است عوارض زیر را داشته باشد؛
افزایش اسید معده که باعث زخم معده می شود. رقیق شدن خون،
با توجه به این اثر باید خوردن زردچوبه را دو هفته قبل از عمل جراحی متوقف کنید.
مصرف متعادل چای زردچوبه، مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
اما اگر از موارد زیر چیزی در خود میبینید، قبل از مصرف حتما با پزشک صحبت کنید:
تورم کیسهی صفرا یا سنگ کیسهی صفرا؛ انسداد مجاری صفراوی؛ زخم معده؛
انواع دیابتها (مکملهای زردچوبه میتوانند موجب کاهش سطح قند خون بشوند).
مصرف بیشازحد چای زردچوبه میتواند موجب بروز مشکلاتی بشود.
مثلا: افزایش اسید معده که موجب زخم معده میشود؛ کاهش آهن خون. ازآنجاییکه مصرف زردچوبه ممکن است
باعث کاهش آهن خون بشود، درصورتیکه بخواهید تحت عمل جراحی قرار بگیرید،
باید ۲ هفته قبل از عمل، مصرف این چای را متوقف کنید. در صورت استفاده
از داروهای جلوگیریکننده از انعقاد خون هم نباید چای زردچوبه مصرف کنید.
بیشتر افراد برای مصرف چای زردچوبه منعی ندارند.
این ماده میتواند موجب کاهش درد و التهابی بشود که نمونههای شیمیایی
آن نظیر داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) با عوارض جانبی ایجاد میکنند.
این داروها برای کاهش درد و التهاب مفید هستند، اما عوارضی چون خونریزی داخلی،
زخم معده و کاهش سلولهای سفید خونی را بههمراه دارند.
همه افراد میتوانند از چای زردچوبه بهخاطر ویژگیهای ضدسرطانی و تقویت سیستم ایمنی استفاده کنند.
افرادی که دچار تورم و درد ناشی از آن هستند، بیشترین سود را از مصرف چای زردچوبه خواهند برد.
افرادی که دیابت دارند یا از داروهای ضدانعقاد خون استفاده میکنند، باید قبل از مصرف چای زردچوبه با پزشک مشورت کنند.
آشنایی با دیگر خواص دمنوش زردچوبه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دمنوش زردچوبه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با دمنوش زردچوبه
زردچوبه یا زردهچال با نام علمی (Curcuma longa) ازجمله ادویههای معروفی است
که از خانوادهی گیاه زنجبیل بهشمار میرود و خواص فوقالعادهای ازجمله تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
سالیان متمادی از زردچوبه بهعنوان درمانی خانگی و گیاهی در کشور هند، چین استفاده میشده است.
طعم چای زردچوبه بسیار ملایم و منحصربهفرد است. گرچه از زردچوبه معمولاً به عنوان ادویه مخصوص پخت و پز استفاده میشود،
میتوان آن را به عنوان چای نیز مصرف کرد که با ریختن ریشه تازه یا پودر خشک خالص در آب گرم تهیه میشود.
چای زردچوبه جدا از این که یک نوشیدنی گرم و آرامش بخش است، یک روش موثر برای مصرف کورکومین کافی برای بهره بردن از خواص دارویی آن است.
زردچوبه یک ادویه زرد – نارنجی روشن است که معمولا در چاشنی ها و سس ها استفاده می شود.
این ادویه از ریشه گیاه زردچوبه گرفته می شود. این ادویه برای خواص دارویی،
آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به مدت هزاران سال استفاده می شده است.
چای زردچوبه یکی محبوب ترین انواع مصرفی زردچوبه است. این چای عطر و طعم منحصر به خود را دارد.
خواص دمنوش زردچوبه ناشتا
شما می توانید مقداری زردچوبه را در یک لیوان آب گرم حل کرده و به صورت ناشتا میل کنید،
این نوشیدنی فواید بسیاری دارد.خواص زردچوبه با اب گرم صبح ناشتا برای بدن بسیار زیاد است
که برخی از آنها شامل سم زدایی کبد، کاهش التهاب، بهبود سیستم ایمنی بدن،
کاهش وزن و لاغری می باشد. شما می توانید از نوشیدنی زردچوبه و آب ولرم یا شیر،
به صورت ناشتا برای درمان سرماخوردگی، برونشیت، عفونت رحم، احتقان بینی، عفونت ریه و عفونت معده استفاده کنید.
خواص دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه
فلفل سیاه حاوی پیپرین هم باعث بهبود طعم چای زردچوبه میشود و هم باعث جذب بهتر کورکومین است.
این دمنوش به طرز عجیبی راه تنفس شما را باز می کند .
مواد لازم : نصف فنجان عسل ۲ تا ۴ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چای خوری زردچوبه ۱ عدد لیموی ارگانیک به مقدار خیلی کم فلفل سیاه
طرز تهیه : تمام مواد به جز عسل را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد از مزه کردن، اگر نیاز بود به آن زنجبیل یا دارچین را بیشتر اضافه کنید
و بعد مقدار کمی آب در آن ریخته و سپس آن را به یک لیوان شیشه ای انتقال دهید ،
این مخلوط را بجوشانید و بعد از خنک شدن، عسل را به آن اضافه و میل کنید .
هم فلفل سیاه و هم زردچوبه دسترسی زیستی آنزیمهای گوارشی در روده را تقویت میکنند
که سبب میشود بدن، سریعتر و راحتتر بتواند غذا را هضم کند. مطالعات گوناگونی دریافتهاند
هر دوی این ادویهها میتوانند از اسپاسمها و نفخها کم کنند.
زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود از التهاب روده کم میکنند و از این طریق نیز به گوارش کمک میکنند.
ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه خاصیت ضدالتهابی دارد که به درمان و تسکین
بسیاری از بیماریهای پوستی کمک کرده و سلامت و درخشش پوست را حفظ میکند.
کورکومین موجود در زردچوبه از سلولهای کبد در برابر آسیبهای ناشی از سموم مضر محافظت کرده
و فلفل سیاه نیز با تقویت دسترسی زیستی به گلوتاتیون به سلامت کبد کمک میکند.
دمنوش زردچوبه برای سقط جنین در بارداری
اگر زردچوبه در حد تعادل مصرف شود، در بارداری هیچ ضرری ندارد.تاکنون، هیچ گونه گزارشی در مورد مصرف زردچوبه در بارداری که بتواند مضر باشد، وجود ندارد.
با این وجود، متخصصات تغذیه توصیه می کنند در بارداری از مکمل های زردچوبه استفاده نشود.
چای زردچوبه در طول بارداری به هیچ وجه توصیه نمی شود. می تواند موجب تحریک انقباضات رحمی و در نتیجه سقط جنین شود.
زردچوبه می تواند موجب تحریک انقاباضات رحمی شود و باعث خونریزی شود
( به ویژه قبل از هفته ۳۷). این امر می تواند احتمال سقط جنین و یا زایمان زودرس را افزایش دهد.
دمنوش زردچوبه برای قاعدگی
زردچوبه برای درمان سندرم پیش قاعدگی و از بین بردن مشکلات قاعدگی بسیار مفید است.
تحقیقات نشان داده است که کورکومین موجود در شیر زردچوبه می تواند در تسکین یا کاهش علائم قاعدگی بسیار موثر باشد
و شما را از گرفتگی قاعدگی و درد خلاص کنند. همچنین مصرف سیر زردچوبه باعث کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی می شود.
کاهش درد و التهاب کار دیگری است که این ترکیب در دوران قاعدگی برای شما انجام می دهد.
دمنوش زردچوبه برای ریه و سرفه
در بیشتر بیماریهای تنفسی، به راحتی نفس کشیدن سختترین بخش است
چرا که اکثر مردم احساس سنگینی عجیبی در قفسه سینه خود میکنند
و این به دلیل تولید مداوم و بیش از حد موکوس و التهاب در مجاری هوایی است.
مصرف روزانه زردچوبه به کاهش التهاب در مجاری هوایی کمک میکند.
علاوه بر این، وجود ترکیبی به نام کورکومین در زردچوبه به پاکسازی طبیعی ریهها و به سمزدایی بدن کمک میکند
که این کار در تقویت ایمنی بدن مؤثر است. شما میتوانید زردچوبه خام بخورید یا میتوانید از فرم پودر شده با شیر استفاده کنید
و یا مقداری از آن را به جوشاندههای خود اضافه کنید تا از بیماریهای نامبرده پیشگیری کنید.
زردچوبه دارویی دارای اثرات درمان بر سرفه، بهویژه سرفه خشک است.
نصف فنجان آب را در یک ظرف به جوش بیاورید و سپس یک قاشق چایخوری
پودر زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
شما همچنین میتوانید دارچین نیز اضافه کنید. پس از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه
یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و برای درمان سرفه این دارو را روزانه مصرف کنید.
دمنوش زردچوبه برای التهاب گلو
درمان دیگر برای گلو درد، زردچوبه است که دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد التهابی قوی است.
یک چهارم قاشق چای خوری پودر زردچوبه را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید
و این نوشیدنی را به آرامی در صبح و با معده خالی بنوشید.
این کار را یک بار در روز برای سه یا چهار روز متوالی انجام دهید.
دمنوش زردچوبه و آویشن
دمنوش آویشن و زردچوبه دارای خواص زیادی برای درمان سرفه و رفع مشکلات ریوی می باشد
و با توجه به اینکه هر دو این دمنوش برای سرفه مفیدند باعث می شوند که تاثیر مصرف چند برابر شود.
دمنوش زردچوبه و لیمو
سم زدایی فوق العاده بدن با زردچوبه و لیمو
طرز تهیه نوشیدنی لیمو و زردچوبه
مواد مورد نیاز:
لیمو ترش تازه
نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
آب گرم
یک قاشق عسل (اختیاری)
روش تهیه نوشیدنی
نصف لیمو را در لیوان بچکانید.
زردچوبه را به آن اضافه کنید.
آب گرم اضافه کرده و خوب هم بزنید. در صورت تمایل عسل را برای بهبود مزه به نوشیدنی اضافه کنید.
به هنگام مصرف این نوشیدنی آن را مرتب هم بزنید تا از ته نشین شدن زردچوبه جلوگیری شود.
همچنین برای تهیه یک پاک کننده قوی می توانید، یک قاشق غذاخوری زردچوبه را به یک لیوان آب گرم اضافه کرده،
آب لیمو و زنجبیل را هم به نوشیدنی خود اضافه کنید و با عسل یا نبات میل نمایید.
برای تهیه یک داروی آنتی بیوتیک طبیعی و جهت درمان گلودرد نیز می توانید،
یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری زردچوبه را در ۹ قاشق غذاخوری آب لیمو حل کرده و بنوشید.
همچنین، می توانید به جای آب، مخلوط را با چای سبز میل کنید.
دمنوش زردچوبه و زعفران
مصرف زرد چوبه و زعفران در میان ایرانیان به طور قابل توجهی در کاهش خطر مرگ بر اثر «علل کلی» و مرگ بر اثر «بیماری های قلبی عروقی» تاثیرگذار است.
دمنوش زردچوبه و شیر
نوشیدنی شیر و زردچوبه از زردچوبهی خام و شیر تهیه میشود و به پیشگیری از سرطان کمک میکند.
در واقع مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه از گسترش سلولهای سرطانی پیشگیری میکند
و از ابتلا به سرطانهای پوست، پروستات، سینه، ریه و روده جلوگیری میکند.
نوشیدنی شیر و زردچوبه سرشار از آنتیاکسیدانها است که برای بدن بسیار مفید است.
در واقع زمانیکه نوشیدنی شیر و زردچوبه میخورید، رادیکالهای
آزاد بدن خنثی میشوند و از ابتلا به بسیاری از بیماریها در امان میمانید.
نوشیدنی شیر و زردچوبه خاصیت ضد التهابی دارد و به دفع سموم و باکتریهای بدن کمک میکند.
همچنین شیر و زردچوبه طبع گرمی دارد، برای دستگاه تنفسی بدن مفید است و گرفتگیهایی را که در ریه ایجاد میشود، رفع میکند.
اگر آسم دارید جالب است بدانید، مصرف شیر و زردچوبه برای بهبودی این بیماری بسیار مفید است.
شیر و زردچوبه خاصیت آنتیباکتریال و ضد ویروسی دارد و به بهبودی سرفه و سرماخوردگی کمک بسیاری میکند.
همچنین مصرف شیر و زردچوبه یکی از درمانهای طبیعی رایجی است که برای تسکین درد و بهبود گرفتگی صدا بسیار مفید است.
زخم معده و آرتروز دو بیماری شایعی هستند که در اثر ملتهب شدن بدن ایجاد میشوند.
مصرف شیر زردچوبه به دفع سموم بدن کمک میکند و مانع از ابتلا به این بیماریها میشود.
همچنین اگر کمردرد شدید دارید، مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه را جدی بگیرید.
یکی دیگر از خواص شیر و زردچوبه کمک به بهبودی تورم مفاصل است.
در واقع مفاصل در اثر مشکلات مختلف متورم میشوند و درد سختی ایجاد میکنند که برای رفع آن، نوشیدنی شیر و زردچوبه به شما کمک میکند.
مصرف این نوشیدنی انعطاف پذیری مفاصل را بالا میبرد و به تقویت عضلات کمک میکند.
کبد یکی از اعضای مهم بدن است که اگر مشکل کوچکی در آن ایجاد شود، کبد نمیتواند عملکرد درستی داشته باشد.
نوشیدنی شیر زردچوبه خواص بسیاری برای بدن دارد که یکی از مهمترین آنها پاکسازی کبد است. در واقع مصرف شیر و زردچوبه به تقویت کبد کمک میکند.
اگر مشکلات گوارشی از جمله سوءهاضمه و اسهال دارید، مصرف نوشیدنی ترکیبی شیر و زردچوبه را جدی بگیرید.
این نوشیدنی به هضم راحت غذا کمک میکند و از ابتلا به بیماری زخم معده جلوگیری میکند.
شیر و زردچوبه هر دو منبع کلسیم هستند. اگر در طول روز کارهای سنگین انجام میدهید و استخوان درد دارید،
مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند و درصد پوکی استخوان را به حداقل میرساند.
شیر و زردچوبه به دلیل آنکه سرشار از آمینو اسید است به راحت خوابیدن کمک بسیاری میکند.
همچنین مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه اتصالات مغز را افزایش میدهد و درصد ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد.
ردچوبه سوختوساز بدن را افزایش میدهد و به هضم سریع غذا کمک میکند، به همین دلیل برای کاهش وزن مفید است.
در واقع مصرف نوشیدنی شیر و زردچوبه، چربیهای خوراکی را میشکند و مانع تجمع چربی در بدن میشود.
برای تهیه شیر و زردچوبه، ابتدا باید یک قاشق چایخوری زردچوبه در یک قابلمه کوچک بریزید
و به آن یک لیوان شیر اضافه کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را بجوشانید. نوشیدنی شما آماده است.
برای آنکه نوشیدنی شما کمی شیرین شود، به اندازه دلخواه عسل به آن اضافه کنید.
طرز تهیه دمنوش زردچوبه
برای تهیه دم کرده این ادویه، یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه را در دو لیوان آب جوش بریزید
و به مدت ده دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس آن را از روی حرارت بردارید
و بعد از خنک شدن بنوشید. روش دیگر : زنجبیل، زردچوبه و عسل را
در یک لیوان ترکیب کرده و آب داغ اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شود و لذت ببرید.
بهترین زمان مصرف دمنوش زردچوبه
بهترین زمان خوردن دمنوشزردچوبه صبح ناشتا است و یا همراه با وعده های غذایی به عنوان ادویه.