آموزش آشپزیتعبیرتفریحیعمومی

طرز تهیه آرد بلوط چگونه ارد بلوط درست کنیم و دستور تهیه ارد بلوط

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه آرد بلوط

بعد از جمع آوری میوه بلوط باید پوسته سخت و اولیه آن جدا شود برای این منظور از وسیله ای به نام رُنجُک استفاده می شود.

بعد از جدا کردن پوسته سخت میوه بلوط، آن را زیر نور مستقیم آفتاب قرار می دهند تا کاملاً خشک و سفت شود که دراین صورت لایه نازک قهوه ای رنگ آن که جَفت نام دارد از آن به راحتی جدا و خشک می شود.

بعد از جداشدن جفت و خشک شدن کامل مغز میوه بلوط آن را آسیاب می کنند.

آسیاب این میوه به دو روش سنتی و صنعتی صورت می گیرد. در روش سنتی، مغز خشک شده بلوط را با آسیاب محلی که بَردهَر( نوعی سنگ گرد که روی سنگ بزرگی قرار می گیرد) آسیاب می کنند ، یا در روش صنعتی در آسیاب های صنعتیکار آسیاب آن انجام می شود طوری که کاملاً آرد و پودر نشود بلکه دانه های آن درشت تر از آرد باشد که در این حالت و تا موقعی که تلخی آن با آب گرفته نشود به آن جَفکِه می گویند.

بعد از آسیاب نوبت به شیرین کردن جَفکِه می رسد چرا که بلوط به دلیل داشتن تانن طعم تلخی دارد و برای نان شدن باید شیرین شود.

آشنایی با دیگر خواص بلوط

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بلوط آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بلوط

بلوط نام درخت و میوه ای به همین نام است که پوستی سخت دارد.

این درخت که به درخت مازو هم معروف است تا ۵۰۰ سال عمر می کند

و دیده شده است که درخت بلوطی دو هزار سال عمر کرده باشد.

در ایران بیشتر در دامنه های زاگرس و مناطق لر نشین این درخت دیده می شود.

دشت برم در کازرون بزرگترین دشت بلوط ایران است که در غرب استان فارس قرار دارد.

چوب این درخت به همراه زغال آن بسیار پر طرفدار و با کیفیت است.

منبع اصلی بلوط در ایران استان های فارس و چهار محال بختیاری و کهگلویه و بویر احمد و ایلام است.

بلوط برای درمان زخم معده و اسهال و دیابت و پوکی استخوان مفید است مفید است.

بلوط برای درمان اگزما

بلوط دارای ماده تانن می باشد که خواص ضد التهابی قوی ای دارد. این خاصیت ضد التهابی می تواند به درمان بیماری های پوستی التهابی مانند اگزما کمک بسزایی کند.

همچنین باعث از بین رفتن چین و چروک صورت می شود و برای جوانسازی پوست مفید است.

خواص بلوط برای پیشگیری از پوکی استخوان

فسفر، پتاسیم و کلسیم در میوه بلوط به صورت فراوان وجود دارد و به سلامت استخوان ها کمک می کند، و برای تقویت آن ها مناسب است و در نتیجه خطر ابتلا به پوکی استخوان را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا