خواص گوشت جوجه تیغی دلدل و فواید گوشت جوجه تیغی دلدل در بارداری

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص گوشت جوجه تیغی دلدل چیست
در رابطه با خواص گوشت جوجه تیغی گفته شده که در درمان آسم و بیماری های مفصلی مفید است.
آسم آلرژیک بیماری شایعی است که با علائمی همچون سرفه و تنگی نفس و عفونت ریه ها بروز می کند و بهتازگی شیوع آن در کودکان به دلیل تماس با آلرژن ها افزایش یافته است .
به دلیل اثرات جانبی کمتر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی داروهای مختلفی در طب سنتی برای درمان آسم آلرژیک وجود دارد .
بر اساس گزارش های غیر رسمی، در برخی از کشورها از جمله ایران مردم محلی معتقدند که گوشت جوجه تیغی می تواند بیماری آسم را بطور کامل بر طرف کند اما باید گفت که گوشت این جانور نه تنها در درمان آسم بی تأثیر است بلکه پروتئین های موجود در گوشت جوجه تیغی می تواند در افراد حساس به آلرژن ها و مبتلا به آسم شدید , باعث تشدید بیماری و حملات آسم شود .
حتی گوشت این جانور می تواند جزء مواد غذایی آلرژی زایی باشد که منتهی به آسم شود . علاوه بر این آلودگیها و انگل های موجود در گوشت جوجه تیغی ریسک فاکتورهای خطرناکی برای استفاده از آن هستند زیرا جوجه تیغی در محیط آزاد زندگی می کند و در معرض انواع آلودگیها است .
چون جوجه تیغی گوشت گرم دارد در معالجه بعضی از بیماریهای سرد مزاج از آن استفاده میشود و چون این حیوان گاهی مارهای زهری را میخورد بهتر است قبل از مصرف آن یعنی قبل از ذبح چهل ساعت آنرا نگهداری کنند بعد ذبح نمایند.
اطباء سنتی گوشت این حیوان را در معالجه فلج و تشنج و بعضی از امراض عصبی و استسقاء تجویز مینموده اند گاهی نیز کوچک این جانور را خشک میکرده و پودر خشک شده آنرا به بیماران مبتلا به جذام میدادهاند صفرای این حیوان را بر قسمتهایی از بدن که گوشت زیادی آورده است ضماد مینموده اند گوشت اضافی را تحلیل میبرده.
مقدار خوراک از گوشت این حیوان ده مثقال است که باید بصورت طبخ شده مصرف شود. اما مصرف زیاد آن و خودسرانه و بدون تجویز پزشک خوردن گوشت این حیوان سبب ناراحتیهای کبدی و دستگاه گوارش شده و رنگ رخساره را قدری تیره میگرداند. دلدل یا قنفذ و خارپشت دریائی نیز هر کدام اثر داروئی و درمانی خاصی دارند اما چون در دسترس مردم نیستند از شرح آنها خودداری میشود.