طرز تهیه سرکه سفید و آموزش مرحله به مرحله درست کردن سرکه سفید

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
طرز تهیه سرکه سفید
سرکه سفید از اسید استیک و اتانول گیاهی ساخته شده و با آب رقیق میشود
و در روش صنعتی به طور مستقیم از مخلوط کردن اسید استیک با آب به دست میآید.
روش طبیعی تهیه سرکه سفید، تقطیر سرکه مالت است.
سرکه مالت را با مالت کردن جو درست میکنند.
منظور از مالت، دانههای جوانه زده جو است که در طی یک روند مشخص خشک شدهاند.
در این فرایند، نشاسته موجود در دانه جو به قند تبدیل و سپس از این قند،
آب جو پدید میآید که با گذشت زمان، این ماده تبدیل به سرکه سفید میشود.